Home

Harmonie Les Amis Réunis Nieuwstadt

Welkom op de website van harmonie Les Amis Reunis.

U vindt op deze site onder andere informatie over de vereniging en haar diverse onderdelen (orkest, drumband en leerlingenharmonie), over de opleidingen en over de diverse activiteiten.

Bent u geïnteresseerd in de vereniging of denkt u er wellicht zelfs aan om bij ons te gaan musiceren, loop dan gerust eens binnen bij een van de repetities.

Heeft u vragen of suggesties, gebruik dan de button ‘contact’,

of mail naar:  info@lesamisreunis.com

 

 

Leden en vrijwilligers werving

Om de continuïteit te waarborgen en de kwaliteit te verbeteren zijn wij altijd opzoek naar mensen binnen onze gemeenschap om hierin een positieve bijdrage te leveren aan onze vereniging.

De mensen waarnaar we zoeken zijn positief ingesteld, meedenkend, assertief en hebben een groot oplossend vermogen om, zo gezegd ‘’ een koe bij de horens te vatten’’. Hierbij is de leeftijd onbelangrijk.

Ervaringen uit het verleden hebben ons geleerd dat eigenlijk iedereen wel een of meerdere van deze kwaliteiten bezit waardoor de toegankelijkheid vrij makkelijk is.

Wordt vriend van onze vereniging en neem contact op via info@lesamisreunis.com , l.wilms@ziggo.nl of nettysprengers@home.nl en laat je informeren naar de vele mogelijkheden binnen de vereniging.

———————————————————————————–

Onze Privacy policy vindt u op deze website onder het tabje:
privacy policy lar.