Home

Derde Nuujsjtadtse Buuttegala

Harmonie Les Amis Réunis Nieuwstadt presenteert voor de derde keer het “Nuujsjtadts Buuttegala”. Na het succes van de eerste en de uitverkochte tweede editie, is het tijd voor weer een avond lachen, gieren en brullen. Dit keer zal het buuttegala plaatsvinden in de tent op sportpark “Krekelzank”. Het zal wederom worden gepresenteerd door oud-buuttekampioen Peter Vaassen. Verder bieden wij een programma met onder andere meervoudig buuttekampioenen Ger Frenken, Fer Naus en Pierre van Helden.

Het buuttegala vindt plaats op  zaterdag 17 september 2016 en zal beginnen om 20.00 uur. De “zaal” gaat open om 19.00 uur. Net als voorgaande edities werken wij weer met een schouwburgopstelling. De avond en de afterparty worden muzikaal omlijst door DJ Di-eM-iX. De voorverkoop begint op 20 augustus 2016 bij slijterij Wervin en stopt op 17 september om 16.00 uur. Kaarten zijn te koop voor € 12,50. Dagkassa: € 15,00.

Wees er snel bij, want vol = vol!

 

Na de vakantie beginnen we vanaf dinsdag 6 sept. weer met de reguliere repetities. Dinsdag repetitie orkest, woensdag drumband en donderdag het leerlingen orkest.

Na de vakantie staan in september weer twee mooie activiteiten gepland om het seizoen mee te starten.

Zaterdag 17 september het 3e  Nieuwstadtse ‘buutegala’ (nadere info volgt).

Zondag 18 september het grootse LBT jubileum feest welk gehouden wordt op en rond de sport velden van FC RIA. En in de middag een rondgang met defilé.

Wij wensen u allemaal een heel fijne en zonnige vakantie.

 

 

 

 

 

 

Programma 2016 is bijgewerkt.

 

 

 

 

Leden en vrijwilligers werving

Om de continuïteit te waarborgen en de kwaliteit te verbeteren zijn wij altijd opzoek naar mensen binnen onze gemeenschap om hierin een positieve bijdrage te leveren aan onze vereniging.

De mensen waarnaar we zoeken zijn positief ingesteld, meedenkend, assertief en hebben een groot oplossend vermogen om, zo gezegd ‘’ een koe bij de horens te vatten’’. Hierbij is de leeftijd onbelangrijk.

Ervaringen uit het verleden hebben ons geleerd dat eigenlijk iedereen wel een of meerdere van deze kwaliteiten bezit waardoor de toegankelijkheid vrij makkelijk is.

Wordt vriend van onze vereniging en neem contact op via info@lesamisreunis.com , l.wilms@ziggo.nl of nettysprengers@home.nl en laat je informeren naar de vele mogelijkheden binnen de vereniging.

———————————————————————————–